Afișez toate cele 6 rezultate

 • Carduri

  Card cadou OPTI ITALY 300

  Cardul cadou de la OPTI ITALY in valoare de 300 lei poate fi folosit doar pentru achizitia de bunuri si servicii in magazinul de optica medicala OPTI ITALY. Nu se poate restitui contravaloarea sa in bani integral sau partial, nici in situatia in care valoarea comenzii din magazin este inferioara valorii cardului achizitionat.

  Cardul Cadou poate fi achitat …

 • Carduri

  Card cadou OPTI ITALY 500

  Cardul cadou de la OPTI ITALY in valoare de 500 lei poate fi folosit doar pentru achizitia de bunuri si servicii in magazinul de optica medicala OPTI ITALY. Nu se poate restitui contravaloarea sa in bani integral sau partial, nici in situatia in care valoarea comenzii din magazin este inferioara valorii cardului achizitionat.

  Cardul Cadou poate fi achitat …

 • Carduri

  Card cadou OPTI ITALY 750

  Cardul cadou de la OPTI ITALY in valoare de 750 lei poate fi folosit doar pentru achizitia de bunuri si servicii in magazinul de optica medicala OPTI ITALY. Nu se poate restitui contravaloarea sa in bani integral sau partial, nici in situatia in care valoarea comenzii din magazin este inferioara valorii cardului achizitionat.

  Cardul Cadou poate fi achitat …

 • Carduri

  Card cadou OPTI ITALY 1000

  Cardul cadou de la OPTI ITALY in valoare de 1.000 lei poate fi folosit doar pentru achizitia de bunuri si servicii in magazinul de optica medicala OPTI ITALY. Nu se poate restitui contravaloarea sa in bani integral sau partial, nici in situatia in care valoarea comenzii din magazin este inferioara valorii cardului achizitionat.

  Cardul Cadou poate fi achitat …

 • Carduri

  Card cadou OPTI ITALY 1500

  Cardul cadou de la OPTI ITALY in valoare de 1.500 lei poate fi folosit doar pentru achizitia de bunuri si servicii in magazinul de optica medicala OPTI ITALY. Nu se poate restitui contravaloarea sa in bani integral sau partial, nici in situatia in care valoarea comenzii din magazin este inferioara valorii cardului achizitionat.

  Cardul Cadou poate fi achitat …

 • Carduri

  Card cadou OPTI ITALY 2000

  Cardul cadou de la OPTI ITALY in valoare de 2.000 lei poate fi folosit doar pentru achizitia de bunuri si servicii in magazinul de optica medicala OPTI ITALY. Nu se poate restitui contravaloarea sa in bani integral sau partial, nici in situatia in care valoarea comenzii din magazin este inferioara valorii cardului achizitionat.

  Cardul Cadou poate fi achitat …