Servicii optometrie

Opti Italy va pune la dispozitie servicii de testare a acuitatii vizuale si de prescriptie a retetelor de ochelari pentru corectarea defectelor de vedere prin intermediul optometristului propriu.

prescriptie ochelari

Servicii optica medicala

Realizam ochelari de vedere si ochelari de soare cu dioptrii folosind lentile de calitate insotite de tratamente care le imbunatatesc performantele: antireflex, fotocromatic (heliomat), oleofob, filtru PC, durificare.

In cadrul magazinului nostru de optica medicala pot fi realizati ochelari cu lentile monofocale, progresive sau office (degresive).

Consultanta specializata

Va ajutam sa luati cea mai buna decizie pentru realizarea ochelarilor de vedere, alegerea ramelor si a lentilelor. Opticienii nostri va vor explica diferenta intre tipurile de lentile si tratamentele acestora.

Veti primi cele mai bune recomandari pentru alegerea corecta a lentilelor de contact precum si sfaturi pentru modul de folosire al acestora.

consultanta ochelari
reparatii ochelari

Reparatii ochelari, montaj lentile

Realizam incadrarea lentilelor in rama aleasa, taierea acestora la dimensiune si montarea in rama.

Pentru ochelarii care prezinta probleme tehnicienii nostri pot realiza mici reparatii: schimarea suruburilor, reglarea sau inlocuirea bratelor,inlocuire pernite, schimbare balamale.

termen executie ochelari

Ochelarii dvs. sunt gata in 1 ORA

logo star bt

12 Rate Fara Dobanda + 5% puncte star

Acum este mult mai simplu sa-ti iei ochelarii doriti folosind cardul Star BT de la Banca Transilvania. In magazinul Opti Italy beneficiezi de pana la 12 rata fara dobanda si 5% puncte star.

Call Now Button0751 425 425